Wie zijn wij ?

We gaan elke dag op zoek naar het spel dat bij jou past

Ben je op zoek naar iets? Laat het ons snel weten!


Neem contact

Ons bedrijf

Scarabee blijft jaarlijks groeien en we gebruiken dit als een kans om onze – nu al indrukwekkende – productkeuze te blijven verbeteren. Als er iets is dat je niet kunt vinden, laat het ons dan weten, want op maat gemaakte bestellingen zijn altijd mogelijk. En natuurlijk kun je ons ook gerust vragen stellen. We helpen je graag verder

Met een spel op maat creëer je een bijzonder cadeau met blijvende waarde. Sinds onze oprichting vertrouwen onze klanten op ons voor een goed gevuld assortiment en onze uitzonderlijke service.

Ons team

Sara Beel

Zaakvoerder

“Als kind speelde ik graag gezelschapsspelletjes. Tijdens pauzes op de middelbare school kon je mij dan ook altijd in de ontspanningsruimte vinden om samen met vrienden een nieuw spelletje uit te proberen. Dat ik nu mijn passie verder kan zetten in mijn beroep en mijn ervaring kan delen met onze klanten, maakt me alleen maar gelukkiger.”

Els Maenhout

Verkoopmedewerker

Specialiteit: bordspelen

“Het leukste aan mijn job bij Scarabee is dat je op een gezellige en toegankelijke manier op ontdekking kan gaan binnen de spelletjeswereld. Heb je een vraag, of ben je naar iets specifieks op zoek, wij helpen jou bij Scarabee altijd met heel veel plezier verder.”